Belediye Başkan Yardımcısı Yıldırım, ÇEV-GÖN'ü ziyaret etti

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, belediye meclis üyeleri ile birlikte Kızıltepe ÇEV-GÖN'ü ziyaret Etti.

Gündem 12.08.2014 10:49:47 0
Belediye Başkan Yardımcısı Yıldırım, ÇEV-GÖN

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli ile birlikte Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar’ı ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kızıltepe Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, şunları diler getirdi; “Bizler Kızıltepe Belediyesi olarak, her zaman çalışma ve faaliyetlerinizi önemsiyoruz. Belediyemiz her beş yılda bir, bir çevre ve ekoloji raporu hazırlıyor. Sizlerden de Kızıltepe’nin çevre sorunları ile ilgili bir rapor hazırlamasını istiyoruz. Hazırlayacağınız raporu bir hafta içinde bize iletirseniz memnun oluruz”

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, “Öncelikle ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği olarak, Kızıltepe’nin her ne çevre veya ekoloji sorunu olursa olsun gündeme taşımaya çalışıyoruz. Bizler her yıl ilçemizin çevre ve ekoloji ilgili raporları belediyeye sunuyoruz” dedi.